My Device Info - Hardware & Software İndir
Bilgi
Yenilikler
+ Performance enhancements.
Android cihazınız.
Herhangi bir Android cihazın cihaz bilgilerini kontrol etmek için, şimdi bulup ayarlar sayfasına gitmenize gerek yok, sadece bu uygulamayı kullanın ve parmak ucunda cihazın tüm donanım ve yazılım bilgilerine sahipsiniz.
Sadece hızlıca kaydırın ve cihazınızla ilgili aşağıdaki yararlı bilgilere bakın:
+ Pil Bilgisi: Pil seviyesi, şarj durumu, sıcaklık bilgisi, kapasite veya boyut bilgisi, voltaj ve sağlık.
+ Derleme Bilgisi: Aygıt kimliği, aygıt oluşturma kimliği, aygıt oluşturma süresi, kart, önyükleme yükleyicisi, donanım bilgileri, kullanıcı ayrıntısı.
+ CPU Detay Bilgisi: İşlemci türü, mimarisi, CPU revizyonu, CPU seri numarası, donanım bilgisi, çoğu cihaz için CPU'nun kaç çekirdeği olduğunu gösterir.
+ Ekran Görüntü Bilgisi: Ekran boyutu veya çözünürlüğü, yoğunluk birimi, yoğunluk türü, cihaz ekran türü ve yönü.
+ RAM Bilgisi: Toplam RAM boyutu, kullanılan bellek, RAM'de kullanılabilir boş alan.
+ Cihaz Model Bilgisi: Model adı, üretici, yapım süresi, marka vb.
+ SIM Bilgisi: IMEI numarası, IMSI numarası, operatör ayrıntısı.
+ İşletim Sistemi (OS) Yazılım Bilgisi: Sürüm adı, SDK numarası, sürüm numarası.
+ Depolama Bilgisi: Toplam boyut, kullanılan boyut, boş veya kullanılabilir boyut ile dahili bellek ayrıntısı.
+ WiFi Bilgisi: Bağlı olsun veya olmasın, WiFi bağlantılı ad, WiFi Mac Adresi
Cihaz bilgilerim, pil şarj durumu, pil yüzdesi ve ayrıca duvar şarj cihazına veya USB'ye bağlı olup olmadığını gösteren şarj kaynağı ile pil ile ilgili bilgileri gösterir.
Tüm SOC ayrıntılarının listelendiği bu uygulama ile CPU donanım ayrıntılarını da kontrol edebilirsiniz. Bu cihaz bilgisi uygulamasını kullanarak ekran boyutunu yoğunluk ve çözünürlükle öğrenebilirsiniz.
Bu uygulama size cihaz modeli, cihaz markası, cihaz üreticisi ve aynı zamanda cihaz inşa süresi içeren cihaz ile ilgili bilgileri gösterme yeteneğine sahiptir.
Bu kullanışlı uygulamada boş ve kullanılmış bellekli RAM boyutu ile ilgili bilgiler de mevcuttur.
Artık SIM ile ilgili yararlı bilgileri IMEI numarasını, IMSI numarasını, SIM operatör adını ve SIM operatör kimliğini içeren en kolay yolla da kontrol edebilirsiniz.
Sürüm sürümü ve SDK numarası da dahil olmak üzere cihazınızın hangi işletim sistemi sürümüne sahip olduğunu da kontrol edebilirsiniz.
Depolama alanıyla ilgili bilgilerle ilgili olarak, Cihaz Bilgilerim , cihazların çoğunda çalışmasına rağmen dahili ve harici bilgileri gösterir, ancak doğruluğu artırmak için üzerinde çalışıyoruz.
Cihaz bilgilerim uygulaması, bağlı wifi ayrıntılarının olup olmadığını kontrol etmenize de yardımcı olur.
Eğer wifi test etmek veya WiFi kontrol etmek istiyorsanız, o zaman bu uygulama WiFi durumunu yanı sıra bağlantı adı ile birlikte wifi mac adresini kontrol edebilirsiniz çok yararlı olabilir.
Sonuç olarak, Cihaz Bilgisi bilgisini kullanarak, cihazınızın donanım ve yazılımı ile ilgili tüm temel bilgileri parmaklarınızın ucunda çok kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.
Cihaz Bilgisi , Android Smartphone'unuzun Donanım (HW) ve ayrıca Android İşletim Sistemi Yazılımı (OS) dahil olmak üzere tüm teknik özelliklerini ve yapılandırmalarını göstermenize yardımcı olur.
Bu cihaz bilgisi, cihazınızda hangi Android Sürümünün çalıştığını kontrol etmek için yararlıdır, 4.4 KitKat, 5.1 Lollipop, 6.0 Marshmallow, 7.0 Naugat, 8.0. 0r 8.1 Oreo ve benzeri Android P gibi gelecek sürümler için.
Ayarları kontrol etmenize ve bunları akıllı telefonunuzdaki farklı modüllerde tek tek bulmanıza gerek yok, bu uygulamayı indirin ve tüm Cihaz Bilgisi 'ni tek bir yerden kontrol edin, sadece hızlıca kaydırın ve kontrol edin, sıkıcı navigasyon yok.
En iyi ve kullanımı kolay.
Güzel tasarım.
Hızlı ve Doğru.
Tüm Ekran Desteği.
Kurulum Talimatları
APK Dosyası Nedir?
Android Package Kit sözcüklerinin kısaltılmışı olan APK, Android uygulamalarını dağıtmakta ve yüklemekte kullanılan bir format. APK dosyası, cihazınızda yüklemeye yapmak için gerekli tüm öğeleri barındırır. Windows'taki EXE dosyaları gibi herhangi bir APK dosyasını Android'li cihazınıza kopyalayıp, onu kendiniz yükleyebilirsiniz. Uygulamaları bu şekilde elle yüklemeye "sideloading" deniyor.
Bilgisayarda .APK Nasıl Açılır
BlueStacks, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde Android oyunlarını oynamak veya Android uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android simülatörüdür.
- BlueStacks'i yukarıdaki bağlantı adresine tıklayarak hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndir Bluestacks
- Programı indirdikten sonra nereye indirdiyseniz ikonuna çift tıklayarak kurulum ekranına geçiş yapmalı ve ilk karşılaştığınız sayfada sağ alttaki devam et tuşuna tıklayıp kurulum işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
- İndirdiğiniz APK’yı sağ tuş < - Birlikte Aç - > Bluestacks olarak çalıştırıp yükleyin.
- Artık bilgisayarınız üzerinden My Device Info - Hardware & Software heyecanına ulaşabilirsiniz.
Android Cihaza .Apk Nasıl Yüklenir?
Bunları yükleyebilmek için cihazımıza ekstra bir .Apk yükleyici indirmemiz gerekiyor. Android işletim sistemine sahip olan tüm cihazlarda standart olan bu uygulamayı sizde her cihazınızda sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
- Cihazınızın "Ayarlar" menüsüne giriş yapın.
- Ayarlar penceresindeki "Güvenlik" bölümüne giriş yapın.
- Güvenlik ayarları sayfasında yer alan "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini işaretleyin.
- Artık APK uzantılı dosyaları çalıştırarak Play Store haricinden oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz.
Önceki versiyonlar
Yorumlar
(*) is required
Benzer
Mahesh Manseta'dan Daha Fazla