Radiation detector : Emf Meter & RF detector İndir
Bilgi
Yenilikler
Fizikte, radyasyon, uzayda veya bir malzeme ortamından, elektromanyetik radyasyon gibi farklı radyasyon türlerinden ya da sadece EM, gama radyasyonu, partikül radyasyonu, alfa radyasyonu, beta radyasyonu, nötrondan geçen dalga ya da parçacık biçimindeki enerjinin yayılması ya da iletilmesidir. Çevremizde radyasyon, yerçekimsel radyasyon ve daha birçok radyasyon.
Elektromanyetik radyasyon ya da EM radyasyonu modern gündelik yaşamda bizi çevreleyebilir, ama bu nedir? Ve aslında güvenli mi? Bazı elektromanyetik radyasyon formlarının zararlı olduğu bilinirken, diğer formlar daha tartışmalıdır. Bu radyasyonun ilettiği kaynak, cep telefonu, akıllı metreler, TV ve radyo yayınları, bilgisayarlar, röntgen ışınları ve gama ışınları ve bu radyasyonu ileten başka bir şeydir.
Elektromanyetik Radyasyon Tehlikelidir?:
Artık, EMF'lerin ne olduğu hakkında biraz bilginiz olduğundan, etrafınızda olabilecek bazı özel tehlikeler hakkında bazı farkındalık oluşturalım. Dünya Sağlık Örgütü, düşük frekans ve yüksek frekanslı elektromanyetik dalgaların insan vücudunu Cep Telefonu, Wi-Fi, Mikrodalga fırın, güç hattı gibi farklı şekillerde etkilediğini belirtiyor. Çok daha fazla araştırma yapılması gerekmesine rağmen, cep telefonları, kablosuz yönlendiriciler ve mikrodalgalar gibi EMF kaynaklarının kansere neden olabileceği yönünde haberler var.
Radyasyon dedektörü ve Emf dedektörü ve RF dedektörü:
Radyasyon dedektörü & Emf dedektörü & RF dedektörü, elektronik mühendisi ve Radyasyon dedektörü, radyasyon, emf dedektörü, rf dedektörü, metal dedektörü gibi herhangi bir tür radyasyon bulmada layık bu tür cihaz üzerinde çalışan tüm bu endüstriler için benzersiz bir uygulama türüdür onun çevresi.
Radyasyon dedektörü ve Emf dedektörü ve RF dedektörü bulucu uygulaması:
Radyasyon dedektörü uygulaması, Radyasyon dedektörü ücretsiz, android için Radyasyon dedektörü, Radyasyon dedektörü kamera, Metal Dedektörü, Emf dedektörü, RF dedektörü, Metal dedektörü, Emf metre, Hata dedektörü
Not: Tüm kullanıcılara mütevazi bir istekte bulunursanız, herhangi bir sorunla karşılaşırsanız özgürce iletişime geçebilirsiniz.
tinyworld433@gmail.com
Kurulum Talimatları
APK Dosyası Nedir?
Android Package Kit sözcüklerinin kısaltılmışı olan APK, Android uygulamalarını dağıtmakta ve yüklemekte kullanılan bir format. APK dosyası, cihazınızda yüklemeye yapmak için gerekli tüm öğeleri barındırır. Windows'taki EXE dosyaları gibi herhangi bir APK dosyasını Android'li cihazınıza kopyalayıp, onu kendiniz yükleyebilirsiniz. Uygulamaları bu şekilde elle yüklemeye "sideloading" deniyor.
Bilgisayarda .APK Nasıl Açılır
BlueStacks, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde Android oyunlarını oynamak veya Android uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android simülatörüdür.
- BlueStacks'i yukarıdaki bağlantı adresine tıklayarak hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndir Bluestacks
- Programı indirdikten sonra nereye indirdiyseniz ikonuna çift tıklayarak kurulum ekranına geçiş yapmalı ve ilk karşılaştığınız sayfada sağ alttaki devam et tuşuna tıklayıp kurulum işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
- İndirdiğiniz APK’yı sağ tuş < - Birlikte Aç - > Bluestacks olarak çalıştırıp yükleyin.
- Artık bilgisayarınız üzerinden Radiation detector : Emf Meter & RF detector heyecanına ulaşabilirsiniz.
Android Cihaza .Apk Nasıl Yüklenir?
Bunları yükleyebilmek için cihazımıza ekstra bir .Apk yükleyici indirmemiz gerekiyor. Android işletim sistemine sahip olan tüm cihazlarda standart olan bu uygulamayı sizde her cihazınızda sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
- Cihazınızın "Ayarlar" menüsüne giriş yapın.
- Ayarlar penceresindeki "Güvenlik" bölümüne giriş yapın.
- Güvenlik ayarları sayfasında yer alan "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini işaretleyin.
- Artık APK uzantılı dosyaları çalıştırarak Play Store haricinden oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz.
Önceki versiyonlar
Yorumlar
(*) is required
Benzer
tinyworld'dan Daha Fazla