MS Office Manual İndir

Kullanıcı oyu: 1,0/5 - ‎1 oy
En son sürüm: Varies with device
Yükleme sayısı: 5+
Güncellendi: 2019/05/11

Bilgi

Lisans: Ücretsiz
Boyut: 1 MB
Mevcut sürüm: Varies with device
Paket Adı: com.learnoffice.manual.msoffice
Kategori: Eğitim
Geliştirici: Social Media FB Promo
Gereken Android sürümü: Android 2.3 ve sonrası
Ekran görüntüsü: [ Diğerlerini görün ]

Yenilikler

Bug fix add more feature

MS Office El Kitabı Yeni Başlayanlar İçin Microsoft Office Rehberi

Microsoft Word, ilk olarak 1980'lerin başında Microsoft tarafından halka tanıtılan bir kelime işlem programıdır. Kullanıcıların, bir sayfa kağıda benzeyen bir grafik ortamda metin yazmalarını ve bunları işlemelerini sağlar. Tablolar, görüntüler ve gelişmiş biçimlendirme gibi ekstra özellikler, kullanıcılara belgelerini özelleştirmek için daha fazla seçenek sunar. Son otuz yılda, Microsoft Word’e bir dizi güncelleme ve ekleme yapılmıştır. Bugün Mac ve PC'ler için en yaygın kullanılan kelime işlemcilerden biridir. Genellikle okullardaki öğrencilere öğretilir ve birçok ofis işi için temel bilgisayar gereksinimlerinin bir parçası olarak gereklidir. Bu kılavuzda, yeni kullanıcılar Microsoft Word'ün temel işlevlerini ve bunların nasıl kullanılacağını öğreneceklerdir.

Hizalama - Hizalama seçenekleri, bir belgedeki metnin sol ve sağ kenarlarının sağ tarafa, sola, ortaya veya doğrulanmaya bağlı olup olmadığını belirler. Hizalama, pencerenin üstündeki formatlama araç çubuğundan veya Format menüsünden “Paragraf” seçilerek ayarlanabilir.
Pano - Bir metin parçası geçici olarak çıkarıldığında ve aynı oturum içinde daha sonra kullanılmak üzere saklandığında pano bir tür depolama alanı görevi görür. Kes veya Kopyala komutlarını kullanmak, metni panoya yerleştirir. Geçici olarak depolanmış olabilecek herhangi bir metni görüntülemek için Düzen menüsünün altındaki “Pano'ya” tıklayın.

Kopyala - Metin kopyalama, halihazırda seçmekte olan ve panoya kaydetmek istediğiniz metnin bir kopyasını yapmak anlamına gelir. Windows'ta Command ve C tuşlarına basmak veya Mac'te Command ve C tuşlarına basmak metni kopyalar. Alternatif olarak, kullanıcılar metni de seçebilir ve ardından Düzen menüsünün altındaki veya ana araç çubuğundaki “Kopyala” seçeneğini tıklayabilir.

Kes - Metin kesme, metni görüntülenebilir belgeden tamamen kaldırır ve panoya kaydeder. Control-X veya Command-X, sırasıyla Windows ve Mac'te Cut işlevi için klavye kısayollarıdır. Kesim işlevi, Düzen menüsü veya araç çubuğunun altında da bulunabilir.

Belge - Microsoft Word'deki her belge aslında yeni bir dosyadır. Her belge birkaç sayfa uzunluğunda olabilir. Control-N veya Command-N tuşlarına basarak veya Dosya menüsünden veya standart araç çubuğundan “Yeni Boş Belge” seçeneğini seçerek yeni bir belge oluşturulabilir.
Düzenle - Microsoft Word'deki düzenleme menüsü veya araç çubuğu, kullanıcıların belgelerinde kopyalama, kesme ve yapıştırma gibi temel düzenleme işlevlerini gerçekleştirmelerini sağlar. Ayrıca, Geri Al ve Bul / Değiştir işlevleri için seçenekler içerir.
Altbilgi - Altbilgi, her sayfanın altında, bir belgenin her sayfasında sürekli olarak görünen metindir. Altbilgiler normalde sayfa numarası veya bir şirketin adı ve iletişim bilgilerini resmi belgelerde içerir. Görünüm menüsünde “Üstbilgi ve Altbilgi” seçeneğini seçerek bir altbilgi ekleyin veya düzenleyin.

Biçim - Biçim menüsü (veya araç çubuğu) Düzen menüsünden bir adım daha ileri gider. Kullanıcılar metnin kendisinin, paragrafların, listelerin ve daha fazlasının görünümünü değiştirerek stilistik değişiklikler yapabilir.

Üstbilgi - Üstbilgi, bir belgedeki her sayfanın en üstünde yer alması dışında bir altbilgiye benzer. Başlıklar genellikle sayfa numaraları, belge adı veya bir belgenin alt başlıkları içerir. Görünüm menüsünde “Üstbilgi ve Altbilgi” tıklanarak üstbilgi düzenlenebilir.

Yazdır - Önce yazdırma komutu, kullanıcıların yazdırmak istedikleri kağıt, yazıcı ve mürekkep parametrelerini belirleyebilecekleri bir pencere açar ve fiziksel baskının nasıl görüneceğine ilişkin bir önizleme sunar. Control veya Command plus P veya Dosya menüsünde veya standart araç çubuğunda “Yazdır” düğmesini tıklatmak, kullanıcıların yazdırma penceresine erişmelerini sağlar.

Kurulum Talimatları

APK Dosyası Nedir?

Android Package Kit sözcüklerinin kısaltılmışı olan APK, Android uygulamalarını dağıtmakta ve yüklemekte kullanılan bir format. APK dosyası, cihazınızda yüklemeye yapmak için gerekli tüm öğeleri barındırır. Windows'taki EXE dosyaları gibi herhangi bir APK dosyasını Android'li cihazınıza kopyalayıp, onu kendiniz yükleyebilirsiniz. Uygulamaları bu şekilde elle yüklemeye "sideloading" deniyor.

  1. Bilgisayarda - PC Windows & MAC
  2. Android

Bilgisayarda .APK Nasıl Açılır

BlueStacks, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde Android oyunlarını oynamak veya Android uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android simülatörüdür.

  1. BlueStacks'i yukarıdaki bağlantı adresine tıklayarak hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndir Bluestacks
  2. Programı indirdikten sonra nereye indirdiyseniz ikonuna çift tıklayarak kurulum ekranına geçiş yapmalı ve ilk karşılaştığınız sayfada sağ alttaki devam et tuşuna tıklayıp kurulum işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
  3. İndirdiğiniz APK’yı sağ tuş < - Birlikte Aç - > Bluestacks olarak çalıştırıp yükleyin.
  4. Artık bilgisayarınız üzerinden MS Office Manual heyecanına ulaşabilirsiniz.

Android Cihaza .Apk Nasıl Yüklenir?

Bunları yükleyebilmek için cihazımıza ekstra bir .Apk yükleyici indirmemiz gerekiyor. Android işletim sistemine sahip olan tüm cihazlarda standart olan bu uygulamayı sizde her cihazınızda sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

  1. Cihazınızın "Ayarlar" menüsüne giriş yapın.
  2. Ayarlar penceresindeki "Güvenlik" bölümüne giriş yapın.
  3. Güvenlik ayarları sayfasında yer alan "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini işaretleyin.
  4. Artık APK uzantılı dosyaları çalıştırarak Play Store haricinden oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz.

Yorumlar

Kullanıcı oyu: 1,0 - 1 oy
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

(*) is required