Injection Planning İndir
Bilgi
Yenilikler
Bu uygulama öncelikle uzun süreli tedavisi düzenli aralıklarla enjeksiyon gerektiren hastalara yöneliktir. Genel bir kural olarak, bir sağlık uzmanının yardımı olmadan kendilerini tedavi edebilmek için kendi kendine enjeksiyon tekniği konusunda eğitilirler. Her seferinde farklı bir enjeksiyon bölgesi seçilmelidir, bu da tahriş veya ağrı riskini azaltır.
İlgili koşullara örnekler: multipl skleroz, diyabet (glikoz okuma ve insülin), kanserler, astım, böbrek yetmezliği, hematolojik hastalıklar, sedef hastalığı, ankilozan spondilit, romatoid artrit, vb.
Enjekte edilen ilaçlar, eritem, ağrı, sertlik, kaşıntı, ödem, iltihaplanma, aşırı duyarlılık vb. yan etkilere neden olabilir. Bu durumda, yeterli bir enjeksiyon sağlamak için enjeksiyon bölgelerinin (enjeksiyonların yerleri) düzenli bir rotasyonuna uyulmalıdır. Her site için doku dinlenme süresi.
"Siteler" sekmesinde, ilgili düğmeyi ("Ön" veya "Arka") tıklatarak siteleri (alfabenin harfleriyle gösterilen) ön şekle veya arka şekle bağlayın. Seçilen düğmeler yeşil renge dönüşür.
"Ön" ve "Arka" sekmelerinde siteler, her biri ilgili siteye karşılık gelen bir harf içeren yarı saydam noktalarla grafiksel olarak temsil edilir. Noktaları sürükleyerek istenilen yerlere konumlandırın. Uygulama konumları gerçek zamanlı olarak ezberler.
"İzleme" sekmesinde, belirli bir siteye enjeksiyon yapılacağını belirtmek için sitenin yanındaki "şırınga" simgesine tıklayın.
Bir sitenin yaşı, son enjeksiyonun gerçekleşmesinden bu yana geçen gün sayısıdır. Siteyi belirten harfle aynı satırda ve çok renkli bir yatay çubuk şeklinde sayısal olarak görüntülenir.
Bir sitenin yaşını istediğiniz zaman ilgili harfe tıklayarak değiştirebilirsiniz.
Siteler sekmesinden çıkıp geri döndüğünüzde, siteler otomatik olarak azalan enjeksiyon sırasına göre yeniden sınıflandırılır. Başka bir deyişle, görüntülenen ilk site, bir sonraki enjeksiyonun gerçekleşmesi gereken yerdir. Ancak önerilen yöntem size uymuyorsa (kalıntı ağrı, iltihap…) başka bir tane seçebilirsiniz.
Kurulum Talimatları
APK Dosyası Nedir?
Android Package Kit sözcüklerinin kısaltılmışı olan APK, Android uygulamalarını dağıtmakta ve yüklemekte kullanılan bir format. APK dosyası, cihazınızda yüklemeye yapmak için gerekli tüm öğeleri barındırır. Windows'taki EXE dosyaları gibi herhangi bir APK dosyasını Android'li cihazınıza kopyalayıp, onu kendiniz yükleyebilirsiniz. Uygulamaları bu şekilde elle yüklemeye "sideloading" deniyor.
Bilgisayarda .APK Nasıl Açılır
BlueStacks, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde Android oyunlarını oynamak veya Android uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android simülatörüdür.
- BlueStacks'i yukarıdaki bağlantı adresine tıklayarak hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndir Bluestacks
- Programı indirdikten sonra nereye indirdiyseniz ikonuna çift tıklayarak kurulum ekranına geçiş yapmalı ve ilk karşılaştığınız sayfada sağ alttaki devam et tuşuna tıklayıp kurulum işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
- İndirdiğiniz APK’yı sağ tuş < - Birlikte Aç - > Bluestacks olarak çalıştırıp yükleyin.
- Artık bilgisayarınız üzerinden Injection Planning heyecanına ulaşabilirsiniz.
Android Cihaza .Apk Nasıl Yüklenir?
Bunları yükleyebilmek için cihazımıza ekstra bir .Apk yükleyici indirmemiz gerekiyor. Android işletim sistemine sahip olan tüm cihazlarda standart olan bu uygulamayı sizde her cihazınızda sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
- Cihazınızın "Ayarlar" menüsüne giriş yapın.
- Ayarlar penceresindeki "Güvenlik" bölümüne giriş yapın.
- Güvenlik ayarları sayfasında yer alan "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini işaretleyin.
- Artık APK uzantılı dosyaları çalıştırarak Play Store haricinden oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz.
Önceki versiyonlar
Yorumlar
(*) is required
Benzer
Oniric Forge'dan Daha Fazla
Üst Sıralar